ΕΠΙΣΚΕΨΗ

- Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων της Τεχνόπολης και του INNOVATHENS.

- Το Industrial Gas Museum Shop στο Νέο Υδαταέριο, αλλά και διαδικτυακά στο e-shop, όπου θα βρεις μοναδικά έργα Ελλήνων σχεδιαστών, ξεχωριστά διακοσμητικά, πρωτότυπα δώρα, αναμνηστικά και εκδόσεις για μικρούς και μεγάλους. Το Μουσείο αποτέλεσε πηγή δημιουργίας για το Shop με αποτέλεσμα η ιστορία και η αισθητική του παλιού εργοστασίου φωταερίου να αποτυπώνεται σε μια εντυπωσιακή συλλογή με έμφαση στο σύγχρονο ελληνικό design.

- Το Technopolis Café στο Παλαιό Υδαταέριο, έναν σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου καθώς κι ένα ελαφρύ σνακ ή ένα πλούσιο γεύμα από το ανανεωμένου μενού του που εμπνέεται από τη μεσογειακή κουζίνα και την ελληνική παράδοση.

- Την ανακαινισμένη, υπερσύγχρονη και απόλυτα ασφαλή παιδική χαρά της Τεχνόπολης για ατέλειωτο παιχνίδι ακριβώς δίπλα στο Technopolis Café.

- Το Skywalk, έναν υπερσύγχρονο χώρο παιχνιδιού και διάδρασης για παιδιά κάθε ηλικίας. Αιωρούμενες γέφυρες και μονοπάτια, παρατηρητήρια και μια τεράστια τσουλήθρα-τούνελ συνθέτουν μια εντυπωσιακή κατασκευή που υπόσχεται να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια ξεχωριστή εμπειρία… στον αέρα!

- Τον αθλότοπο του Gym Park που σε προσκαλεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου, απολαμβάνοντας τα οφέλη της σωματικής άσκησης καθώς και την εμπειρία της άθλησης σε εξωτερικό χώρο.

Δείτε ακόμα

DIY ART LAB

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το παλιό εργοστάσιο φωταερίου μέσα από τις πιο ευφάνταστες κατασκευές! Ακολουθώντας τις οδηγίες των σύντομων και διασκεδαστικών βίντεο του DIY Art Lab και χρησιμοποιώντας απλά υλικά που...

Περισσότερα

ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ!

Η πρωτότυπη και διαδραστική ξενάγηση Ένας ποντικός τρύπωσε στο Γκάζι, βασισμένη στις αρχές του museum theater, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για πρώτη φορά το 2016, γίνεται ψηφιακή! Ακολουθούμε...

Περισσότερα